Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Boost je weerstand met infrarood!

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Je zit net als heel wat mensen waarschijnlijk thuis momenteel. Best vervelend, maar weinig aan te doen. Jouw gezondheid en die van anderen gaat nu eenmaal voor. Maar het is niet omdat je thuis zit dat je daarom noodzakelijk bij de pakken moet blijven zitten. Je kan ook actief stappen ondernemen om de goede gezondheid van jou en je naasten te bevorderen. Zo biedt infraroodverwarming heel wat voordelen die de kans op ziekte verkleinen. Wij lijsten ze op!

Infraroodexpert Blog: Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Denk eerst aan jezelf

Kamp je zelf met gezondheidsproblemen, dan kan je anderen niet beschermen. Zorg er dus voor dat je zelf fysiek en mentaal in goede gezondheid verkeert. Eén van de dingen die daarbij helpt is infraroodverwarming. De heilzame effecten van de straling in een infraroodsauna gelden immers voor alle infraroodpanelen.

Dit werkt als volgt. De stralingswarmte dringt dieper door in je lichaam, wat doorbloeding en stofwisseling bevordert. Dit zorgt op zijn beurt voor meer aanmaak van witte bloedcellen met als resultaat een betere weerstand tegen griep en verkoudheid.

Bescherm je omgeving.

Bij klassieke verwarming wordt de lucht in de ruimte opgewarmd. Afgezien van het feit dat dit een zeer intensief proces is, zorgt convectie verwarming er bovendien voor dat de lucht in de ruimte circuleert. Zo wordt niet enkel stof verspreid, maar ook bacteriën en virussen. Infraroodverwarming werkt echter op een totaal andere manier. Het verwarmt met stralingswarmte enkel personen en voorwerpen in de ruimte. Er is geen sprake van luchtcirculatie en dit maakt je omgeving een stuk veiliger.

Hou het gezellig

Het is vervelend dat je binnen moet blijven en dat doe je misschien niet alleen. Behalve jezelf en de anderen in je omgeving beschermen wil je natuurlijk ook dat het wat gezellig blijft. Per slot van rekening is het een stresserende periode voor veel mensen. Je kan beginnen met een zonnetje in huis te zijn, maar je kan het ook écht in huis halen.

Infraroodverwarming bootst namelijk de gezonde stralen van de zon na. Dit geeft een heel ander warmtegevoel. Er is als het ware een gloed in je kamer die zorgt voor een uiterst gezellige sfeer.

Daarbovenop is het design van deze panelen erg modern. Ze zorgen dus niet alleen voor een gezellige warmte, maar ze geven je interieur ook extra uitstraling. En als je niet wilt dat de verwarming in de ruimte opvalt kan je nog altijd kiezen voor spiegelpanelen of kan je het paneel laten bedrukken met een kunstwerk.

Infrarood als zuinige, verstandige keuze

Door binnen te blijven, help jij om iedereen gezond te houden. Maar vergeet ook niet jezelf te beschermen. Stap daarom zo snel mogelijk over naar infrarood verwarming. De gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt zijn in deze dagen meer dan welkom, evenals wat extra gezelligheid.

Contacteer ons voor een uitgebreide, kosteloze en vrijblijvende analyse!
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid