Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Verwarm je woning in stijl met Inoovi infraroodpanelen. Deze infraroodverwarming combineert Duitse degelijkheid met Belgisch design.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

Uit je douche stappen en meteen omhelsd worden door een knus, warm deken? Zo voelt infraroodverwarming van Inoovi. Op druilerige dagen genieten van een gezellig warme en comfortabele woonkamer? Dat kan met Inoovi infraroodpanelen. Voor elke locatie én gelegenheid is er een Inoovi verwarmingspaneel. Wat maakt deze panelen dan zo speciaal? Dat leggen we je graag uit!

Infraroodexpert Blog: In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

HOGE TEMPERATUUR INFRAROODPANELEN VOOR SNELLE OPWARMING

Een snelle opwarming kan het leven een stuk comfortabeler maken. Een korte stop in je badkamer voor je aan de dag begint, even iets klaarmaken in de keuken, een klusje in de garage. Al die dagelijkse routines worden een stuk aangenamer wanneer je ze in een gezellige warmte kunt beleven.

Slechts enkele minuten nadat je ze hebt aangezet, voel je al de aangename - en niet te vergeten gezonde! - warmte van deze infraroodpanelen. Zelfs al ben je een zeer snelle doucher, dan nog zal je badkamer niet meer kil aanvoelen wanneer je uit je douchecabine stapt.

Een snelle opwarming betekent echter niet dat het verbruik ook hoog ligt. Hoge temperatuur panelen zijn juist ontworpen om snel én spaarzaam te verwarmen.


LAGE TEMPERATUUR INFRAROODPANELEN VOOR ZACHTE WARMTE

Verwar lage temperatuur zeker niet met een gebrek aan warmte. Deze infraroodpanelen zorgen ervoor dat elke ruimte exact de temperatuur heeft die jij wenst. Maar ze doen dit wel geleidelijk.

Je kan deze verwarmingspanelen zien als spaarlampen. Aan het einde van de rit heb je dezelfde gezellige sfeer en warmte, maar wel met een minimum aan energieverbruik.

Ideaal voor kamers waar je meerdere uren na elkaar doorbrengt, zoals je woonkamer of thuisbureau.

Wil je meteen de juiste temperatuur, zodra je de kamer binnenwandelt? Inoovi infraroodpanelen werken perfect samen met onze digitale en analoge thermostaten. Zo regel je makkelijk en nauwkeurig de temperatuur af in elke ruimte en stel je timers in zodat je enkel verwarmt waar én wanneer je het wilt.

Je kan hier bovendien niet enkele verwarmingspanelen op aansluiten, maar ook je vloerverwarming, circulatiepompen of andere domoticasystemen.

SUBTIEL EN MODERN DESIGN, GESCHIKT VOOR ELKE KAMER

Laten we het eens hebben over hoe je deze infraroodpanelen zal integreren in je woning.

Moet je hiervoor plaats “voorzien”? Absoluut niet. Ze zullen niet in de weg staan, want je kan ze zowel op de muur als op je plafond installeren. Én ze zullen ook het uitzicht van je kamer niet verstoren want Inoovi panelen zijn juist zeer subtiel en minimalistisch van ontwerp.


INOOVI STAAT GARANT VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

Inoovi panelen zijn de eerste én enige infraroodpanelen die Duitse productiewaarde combineren met een 100% Belgisch ontwerp. Dit vakmanschap resulteert niet enkel in een energie-efficiënte werking maar staat ook garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

We zijn zelfs zo sterk overtuigd van de duurzaamheid van deze panelen dat we 5 jaar lang garantie bieden op alle Inoovi infraroodverwarming.


Op zoek naar de meest zuinige én stijlvolle manier om je woning te verwarmen? Contacteer ons voor meer informatie over onze Inoovi infraroodpanelen. Samen werken we de ideale opstelling uit voor jouw huis, appartement of bedrijf.

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid