Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Heb je zonnepanelen? Dan klinkt dit scenario wellicht bekend in de oren: je zit op het einde van het jaar met een overproductie.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Heb je zonnepanelen? Dan klinkt dit scenario wellicht bekend in de oren: je zit op het einde van het jaar met een overproductie en bakt dan maar cakes en wafels voor de hele buurt om het overschot op te souperen. Want op het einde van uw tariefperiode  staat de teller onverbiddelijk weer op 0. Pak je energieverbruik veel slimmer aan, en trakteer jezelf nú op decoratieve  terrasverwarming, instant warmte voor bureau of badkamer of  ga voor wellness voor je douche. Dat kan met  infrarood: de  makkelijke, mooie en muisstille verwarming die je eenvoudig kan installeren.

Infraroodexpert Blog: Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Vergoeding voor overproductie uitgesteld voor jaren

Wie het hele jaar door te veel produceert, verliest die overtollige energie bij de start van het nieuwe jaar. Er was sprake dat je in 2018 een vergoeding zou krijgen voor die overproductie. Maar nu wordt duidelijk dat het nog járen duurt vooraleer je daarvan profiteert. Bak je tot die tijd een overdosis aan desserts om je energie op te gebruiken? Nee toch, dat kan slimmer.

Infraroodpanelen voor je overtollige gratis elektriciteit

Komt een elektrische terrasverwarmer tijdens de zomeravonden goed van pas? Of denk je er al langer aan om voor de koude maanden een bijverwarming in je badkamer, toilet of hal te installeren? Met infraroodverwarming is dat zo gefikst. Bevestig het dunne paneel waar je wilt, steek het in het stopcontact en profiteer met een druk op de knop van zalige stralingswarmte. Met de overgeproduceerde energie verwarm je helemaal gratis. Zo is die energie tenminste goed besteed.

Infraroodverwarming: zuinig, gezond en makkelijk verwarmen

Infraroodverwarming is elektrische verwarming die rechtstreeks afstraalt op mensen en objecten . Zoals de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-stralen. Je hebt het dus direct aangenaam warm. Het zijn flinterdunne panelen die amper plaats nodig hebben en makkelijk te installeren zijn. Je vindt ze bovendien in alle formaten en kleuren. En zo kan je de overproductie van je zonnepanelen gedurende de dag gebruiken om ’s avonds te verwarmen. Wacht niet tot december om de overproductie van je zonnepanelen erdoor te jagen. Met die kostbare energie verwarm je in het kille najaar gratis je huis, dankzij infraroodpanelen.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of [email protected].

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2024 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid